Спорт

Хванг: Једва чекам дерби на "Маракани", Раднички да буде увертира за Јанг Бојс

Фудбалер Црвене звезде Ин Бом Хванг, изјавио је за клупски сајт да се радује што ће имати прилику да у суботу заигра први пут на домаћем стадиону и пред црвено-белим присталицама

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 18:05 часова дочекати нишки Раднички на стадиону "Рајко Митић" у оквиру 10. кола Суперлиге Србије.

Меч је померен са недеље за суботу, а претходно коло, у којем је требало да се одигра "вечити дерби", одложено је због дана жалости.

Прилику да први пут заигра пред својим навијачима, имаће Звездин новајлија Ин Бом Хванг.

"Искрено, једва чекам да истрчим на Маракану и заиграм пред Звездиним навијачима. Слушао сам много прича и гледао клипове како навија Звездина публика, а део тога сам осетио на мечу против Чукаричког. Ипак, Маракана је нешто посебно и верујем да ће атмосфера бити сјајна, те да ће навијачи испунити трибине", истакао је Хванг.

Фудбалер из Јужне Кореје, додаје да његов тим очекује тешка утакмица са Радничким из Ниша.

"Позивам навијаче да дођу против Радничког и да победом направимо увертиру за Јанг Бојс. Знам да сви говоре само о тој утакмици, али је и Суперлига важна и морамо да будемо на висини задатка. Потпуно смо фокусирани на Раднички, не дозвољавамо да се говори о било чему другом, тако да верујем да ћемо уз велику подршку успети да забележимо победу и што је једнако важно, да квалитетом фудбала задовољимо публику", закључио је Хванг.

Српски тим се у среду од 21.00 у мечу другог кола групне фазе Лиге шампиона, састаје са швајцарским тимом Јанг Бојс.

image