Спорт

Тен Хаг: Ово нисмо ми, верујем да ћемо се заједно избавити

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг изјавио је да верује да његов тим може да избори пласман у осмину финала фудбалске Лиге шампиона
Тен Хаг: Ово нисмо ми, верујем да ћемо се заједно избавитиGetty © Michael Regan

Манчестер јунајтед је на свом терену поражен од Галатасараја резултатом 3:2 у мечу другог кола Лиге шампиона.

Ово је био шести пораз "црвених ђавола" на првих 10 утакмица у сезони, што се екипи са "Олд трафорда" није догодило још од 1986. године.

Британски медији подсећају да је Манчестер јунајтед изгубио седам од последњих 14 утакмица на свом стадиону у Лиги шампиона.

"Све је отворено, остале су још четири утакмице, а очекује нас дупли дуел са Копенхагеном. Сваки меч је тежак, али знамо шта треба да радимо", рекао је Тен Хаг.

Трећепласирани тим Премијер лиге прошле године је у првих 10 мечева примио чак 18 голова, што је најлошији учинак Манчестер јунајтеда од сезоне 1966/1967.

"Прошле сезоне смо били бриљантни, фантастични, бољи него што је ико очекивао, али када смо започели пројекат знали смо да ће бити уобичајених рупа. Ово сада нисмо ми", тврди менаџер Манчестер јунајтеда.

Тен Хаг верује да ће се екипа вратити у форму.

"У веома тешком периоду смо, што сви могу да виде, али боримо се и држимо заједно, подржавамо једни друге – од мене, преко директора, читавог тима. Борићемо се, морамо боље и заједно ћемо се избавити", закључио је Тен Хаг.

image