Спорт

Бахар: Нисам задовољан, али у наставку свашта може да се деси

Тренер Црвене звезде није био задовољан исходом утакмице са Јанг Бојсом у Лиги шампиона, али је истакао неколико позитивних детаља
Бахар: Нисам задовољан, али у наставку свашта може да се десиGetty © Bane T. Stojanovic/ATAImages

Барак Бахар био је разочаран ремијем Звезде са "младим момцима" у другом колу елитног такмичења и изразио жал што његов тим није победио.

Шампион Србије одиграо је нерешено 2:2 (1:0) са Јанг Бојсом у утакмици у којој је прво имао предност, а онда и јурио заостатак у финишу.

"Разочаран сам што нисмо победили, иако смо имали предност домаћег терена и добар замајац на почетку, али на крају није било довољно. Разочарани смо и жао ми је што нисмо победили за навијаче", почео је Бахар на конференцији за медије.

"Требало је да играмо боље током целе утакмице. Када водимо, онда се трудимо да играмо паметније, а у другом полувремену смо брзо примили голове и морали смо да трчимо више, што није било добро. Завршница утакмице је била добра, играчи са клупе су одрадили посао. Од њих се и очекује да када уђу промене ситуацију на терену, посебно је за то способан (Александар) Катаи који је много помогао при изједначењу."

Упитан да ли је задовољан крајњим исходом, Бахар је имао спреман одговор.

"Кад се не добије утакмица коју је требало да победимо, онда нисам задовољан", јасан је био стратег црвено-белих.

Израелски стручњак истакао је да је екипа имала много промашаја, а онда и анализирао противника.

"Флексибилан тим, спремни смо били за њихове разне варијације, иако су играли другачије од оног до сада. Ми смо почели добро, адаптирали се и пре првог гола заиста стајали како треба. Након тога смо се вратили сувише уназад и били кажњени. Идеја на полувремену је била да још више нападнемо, али смо се повукли и били кажњени са два гола. Мало нам је фалило да победимо, али није било довољно, но, то је фудбал."

Сматра Бахар да је још увек све отворено, пред нама су четири утакмице.

"Ово је тек друга утакмица. Ми смо хтели да освојимо три бода, али није све изгубљено, јер нас чекају два меча са Лајпцигом и свашта може да се деси", закључио је Бахар.

image