Спорт

Јунајтед од катастрофе до чудесног преокрета: Губио до 94. минута па победио

"Црвени ђаволи" су у самом финишу сусрета не само избегли пети пораз у Премијер лиги, већ су и стигли до сва три бода
Јунајтед од катастрофе до чудесног преокрета: Губио до 94. минута па победиоGetty © Alex Livesey / Stringer

Фудбалери Манчестер јунајтеда умало су доживели још један болан пораз ове сезоне, пошто су у суботу на свом "Олд Трафорду" против Брентфорда губили до 94. минута, али су на крају ипак славили - 2:1.

"Црвени ђаволи" су у мечу 8. кола Премијер лиге били на путу да доживе нови кикс, али су голови Скота Мектоминеја у 94. и 97. минуту донели преокрет и велика три бода.

Екипа Ерика тен Хага је од 26. минута губила после поготка Матијаса Јенсена, а када су сви видели њихов седми пораз у свим такмичењима ове сезоне, "ђаволи" су на чудесан начин стигли до тријумфа.

Након што су у Лиги шампиона на свом стадиону изгубили од Галатасараја 2:3, а прошлог викенда у Премијер лиги такође на "Олд Трафорду" од Кристал Паласа 0:1, све је ишло ка "хет-трику" пораза. Међутим, упркос слабој игри током већег дела меча, Мектоминеј је био спасилац.

У осталим суботњим утакмицама у Премијер лиги, Тотенхем је на гостовању савладао Лутон 1:0, а Челси је био бољи од Барнлија 4:1. Евертон је савладао Борнмут 3:0 на "Гудисону", док је Фулам савладао Шефилд јунајтед 3:1.

image
VV inauguration
banner