Спорт

Обрадовић: Очекивали смо тежи меч, играли смо паметно

Тренер Партизана Жељко Обрадовић, изјавио је након убедљиве победе над АСВЕЛ-ом, да су његови момци одлично реаговали после првог кола и паметном игром изборили победу у Евролиги

Партизан је убедљиво и рутински савладао АСВЕЛ у Лиону са 88:62.

Црно-бели су тако дошли до прве победе у новој сезони Евролиге, пошто су у првом колу били поражени од Макабија.

Задовољан након меча, био је српски стручњак на клупи Партизана, Жељко Обрадовић.

"Прошле недеље смо започели такмичење у Евролиги на веома лош начин, након чега смо причали са играчима и покушали да на различите начине схватимо како је неопходно да играмо, уколико желимо да играмо добре утакмице, рекао је Обрадовић после победе.

"Вечерас смо стартовали добро, са много трчања и добром игром у одбрани. Генерално, играли смо паметно у нападу и користили смо квалитет нашег тима. Мислим да је АСВЕЛ боља екипа од онога што је приказао", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.

Српски стручњак додао је да је очекивао тежи меч.

"Честитам мојим момцима на победи, била је лепа атмосфера и желим да се захвалим свим нашим људима који су дошли да подрже Партизан, то је за нас јако важно. Нисмо очекивали овако лак меч. Мислили смо да ће бити другачије. Причали о свему, поготово после меча АСВЕЛ-а и Звезде. Ово је опасно по нас, јер на оваквим утакмицама екипе не морају да играју чврсто у Евролиги", поручио је Обрадовић.

image