Спорт

Обрадовић срећан после "плус 40": Били смо неупоредиво агресивнији

Црно-бели су стигли до другог тријумфа у регионалном такмичењу и то на изразито убедљив начин
Обрадовић срећан после "плус 40": Били смо неупоредиво агресивнији© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана су убедљивом игром потпуно разбили екипу Крке на гостовању у Словенији 96:56, у оквиру 2. кола АБА лиге.

Тренер Партизана био је задовољан виђеним од свог тима, нарочито након пораза на старту Евролиге од Макабија у Тел Авиву.

"Прво да се захвалим навијачима Партизана и навијачима Крке што су направили веома лепу атмосферу у дворани. Мислим да су могли да уживају у лепој утакмици", почео је Обрадовић након меча.

"Очигледно је да смо вечерас почели неупоредиво агресивније од првог минута, играли веома добру одбрану и захваљујући доброј одбрани долазили до лаких поена у контранападу, мада смо у неким ситуацијама били брзоплети. Евидентна је разлика у квалитету два тима и ја мом колеги само могу да честитам на првој утакмици и на овоме што је радио вечерас. Мислим да треба да буде поносан на свој тим. Честитке мојим играчима, наравно, пре свега на озбиљности и доброј утакмици", истакао је Обрадовић.

Црно-бели у четвртак играју наредни меч у Евролиги, када ће гостовати Асвелу, док ће у суботу угостити Цибону у АБА лиги.

image