Спорт

Фудбалер Партизана иде у Русију? ЦСКА заинтересован за Терзића

Агент Николе Терзића, крилног играча црно-белих, потврдио је да постоји могућност зимског трансфера за некадашњег младог репрезентативца Србије.

Српски фудбалери постају све занимљивији московском великану ЦСКА. После Саше Здјелара и Милана Гајића који су протеклог лета напустили београдске "вечите" и појачали "армејце", сада би њима могао да се придружи још један српски фудбалер.

У питању је крило Партизана Никола Терзић. Овај момак се у новој сезони није много наиграо фудбала, уписао је тек 12 наступа, а током зиме би могао да се пресели у Русију.

Ту информацију открио је његов агент Веселин Мутавџић. Након писања руских медија да ЦСКА прати Терзићеве партије у Партизану, фудбалеров менаџер је све потврдио.

"Никола Терзић је показао да је један од најталентованијих фудбалера у Србији, тако да нисам изненађен што се за њега интересују велики клубови као што је ЦСКА. Мени се свиђа та опција, као и играчу", рекао је Мутавџић руским медијима.

Он је најавио да ће више приче о евентуалном трансферу бити током зиме.

"Никола је свој потенцијал показао како у дресу Партизана, тако и младе репрезентације Србије. Било је и раније интересовања за њега из Русије. Сачекаћемо да се заврши полусезона, па ћемо онда разговарати са људима из оба клуба о његовој будућности", рекао је Мутавџић.

Терзић је далеко више играо током прошле сезоне, када је у тиму Александра Станојевића уписао 35 наступа, забележивши шест голова и две асистенције.

image