Спорт

Дуљајев апел Партизану: Дајте играчима плате да прехране породице, не могу више да ћутим!

Црно-бели су стигли до девете суперлигашке победе у низу, али шеф стручног штаба је осетио потребу да открије са чиме се све боре његови играчи ван терена
Дуљајев апел Партизану: Дајте играчима плате да прехране породице, не могу више да ћутим!© TV Arenasport / screenshot

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај упутио је апел после најновије победе његове екипе над Спартаком у Суботици (3:0), девете у низу, да се помогне клубу и исплате плате играчима.

Стратег црно-бели је одржао емотиван говор након важног тријумфа, откривши проблеме са којим се сусрећу његови играчи.

"Прво бих желео да посветим победу нашем колеги Саши Томићу, чија је мајка данас преминула. Као тренер и цео колектив, играчи, посвећујемо победу нашем колеги, другу који је изузетно важан за клуб. Са друге стране, хвала свим актерима, јер је била фер и коректна игра... На крају крајева, постоји доста проблема и много тога ми лежи на срцу", почео је Дуљај за ТВ "Аренаспорт" после меча.

"Морам да кажем, помозите фудбалском клубу. Нека се љути ко год хоће, нека се љути ко хоће на мене. Ови момци тренирају, ја размишљам да ли ће неко да прими плату, да их избаци из стана. Ови момци су јунаци. Нека дође ко год хоће, рука која даје је увек изнад руке која прима, нека промене тренера, али дајте им да прехране породицу, они живе од тога. Морао сам то да кажем због њих, не могу да их гледам у очи и да им причам бајке", рекао је Дуљај.

На крају је истакао да посебно захваљује навијачима.

"Хвала и навијачима што долазе од свог трошка. Одвајају од свог џепарца, од својих уста, да дођу. Не могу да размишљам више да ли неко има да плати кирију и да једе хлеб од наших играча", закључио је тренер Партизана.

image