Спорт

Нема одмора ни за црно-беле, Партизан дочекује Албу

Наставља се дупло коло и за црно-беле, који једва да су имали времена да се одморе након гостовања у Минхену
Нема одмора ни за црно-беле, Партизан дочекује Албу© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана дочекују екипу Албе у утакмици деветог кола Евролиге.

Партизан се вратио у Београд из Минхена, где је пре два дана изгубио од Бајерна резултатом 94:85, а већ сада га очекује нови бундеслигаш.

Тренер Жељко Обрадовић рекао је да је у питању још један тежак изазов и да није било много времена за одмор.

"Наспавали смо се пар сати, сели у авион и дошли овде на тренинг, једини који је могући. Анализа претходне утакмице и припрема за оно што нас чека", рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.

"Чека нас озбиљна утакмица, без обзира на то што је Алба у овом тренутку на тој позицији на којој је, али су већину утакмица изгубили у самој завршници. Знају да играју, играју једну специфичну кошарку, имају истог тренера као и прошле године. Имали смо то искуство из прошле године, када смо одиграли слабо прву утакмицу, другу много боље. Надамо се да ћемо одиграти утакмицу свих 40 минута добро", закључио је тренер Партизана.

Нови играч регионалног шампиона Бруно Кабокло очекује више и од себе и од тима.

"Нисмо имали пуно времена да се одморимо или припремимо, али желимо да пружимо најбоље од себе и будемо спремни да се боримо за сваку утакмицу. Имао сам неке грешке у игри против Бајерна, погледали смо видео, из тренинга у тренинг све више разумем своју улогу у тиму и трудим се да то пружим", навео је Бразилац.

Партизан има три победе и пет пораза у Евролиги, док је Алба на скору 1-7.

"Нови дан и нова утакмица, морамо да изађемо са другачијим мислима, да се добро припремимо и да урадимо најбоље што можемо", изјавио је Партизана Пи Џеј Доужер.

Утакмица у београдској "Штарк арени" почиње од 20.45.

image