Спорт

Џајић: Репрезентација Србије ће играти на велелепном стадиону у Зајечару

Након што је у суботу у Лозници отворен "Лагатор", већ у недељу је отворен и стадион "Краљевица" у Зајечару
Џајић: Репрезентација Србије ће играти на велелепном стадиону у Зајечару© Tanjug/Nemanja Jovanović

Фудбалски стадион "Краљевица" у Зајечару у недељу је свечано отворен, а председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић рекао је том приликом да је у питању велелепан спортски објекат.

Како је обећао, на њему ће у скорој будућности играти и репрезентација Србије.

"Имам велико задовољство и част да присуствујем отварању овог велелепног стадиона. Желим да поздравим председника Србије Александра Вучића, првог човека Европске фудбалске уније Александера Чеферина и председника Републике Српске Милорада Додика као и све остале драге госте. Грех би био да на овако велелепном стадиону не играју највећи клубови са простора бивше Југославије", рекао је Џајић.

Он је изразио наду да ће зајечарски клуб Тимок 1919 напредовати из ранга у ранг да би могао овде да угости најбоље клубове из Србије и региона.

"Што се тиче државног тима, обећавам да ће репрезентација играти ускоро на овом стадиону", рекао је Џајић на отварању стадиона.

Раније је и председник Србије Александар Вучић приликом обраћања медијима најавио да ће национални тим следеће године одиграти једну пријатељску утакмицу на новоотвореном стадиону "Краљевица" у Зајечару.

image
VV inauguration
banner