Спорт

Јокић доминира, а вређају га да је прљав играч: Нови сукоб, нови "трипл-дабл", али и пораз

Нагетси су уписали пети пораз ове сезоне, а сусрет у Орланду обележила је и једна спорна ситуација у којој се нашао српски центар
Autor: YouTube / Hooper Highlights

Кошаркаши Денвера забележили су нови пораз у НБА лиги, пошто их је на гостовању у Орланду савладала домаћа екипа 124:119.

Ово је четврти пораз шампиона у последњих шест мечева, а Нагетсима није помогла ни нова "трипл-дабл" партија Николе Јокића.

Српски центар је за 36 минута на терену забележио 30 поена, 13 скокова и 12 асистенција, али Денвер је скупо коштала чињеница да су у последњој деоници ривалу дозволили да постигне чак 42 поена.

Јокић је имао и три украдене лопте и две блокаде, као и помоћ Мајкла Портера јуниора који је додао 25 поена. У току сусрета је у једном дуелу имао и мањи сукоб са Џејленом Сагсом, када је играч Меџика завршио на паркету, што је на друштвеним мрежама довело и до реакција да је Јокић "прљав играч". Ево како је то изгледало:

Ипак, Франц Вагнер са 27, Паоло Банкеро са 23 и Кол Ентони са 20 поена били су пресудан фактор за тријумф Орланда.

Денвер сада има скор 10 победа и пет пораза и на трећем месту је у Западној конференцији, иза Минесоте и Оклахоме. Орландо је четврти на Истоку, иза Бостона, Милвокија и Мајамија.

image
VV inauguration
banner