Спорт

Партизан зове навијаче на дерби против ТСЦ-а: Бесплатан улаз у Хумској

Фудбалери Партизана у суботу од 18.30 дочекују ТСЦ у дербију 16. кола Суперлиге Србије, а клуб из Хумске је обавестио навијаче да ће улаз на тај меч бити слободан
Партизан зове навијаче на дерби против ТСЦ-а: Бесплатан улаз у Хумској© FK Partizan

Овиме Партизан жели да подстакне навијаче да подрже екипу у што већем броју у првој утакмици након репрезентативне паузе.

Црно-бели су објавили да је неопходно имати улазницу са којом ће ући на стадион, а оне могу да се преузму већ од четвртка у 10.00 часова и то на продајном месту "Тикетлајн" на Новом Београду (ТЦ Меркатор). Такође, једна особа може да преузме највише четири улазнице уз идентификациони документ.

Из Хумске такође подсећају навијаче да сходно Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама Републике Србије, лица млађа од 16 година не могу сама купити/преузети улазницу, нити бити на стадиону без пратиоца. Преузимање улазница на благајнама стадиона Партизан почиње у суботу од 14.00 часова и одвијаће се до почетка утакмице.

Партизан је тренутно првопласирани тим Суперлиге са 13 узастопних победа и 40 освојених бодова од могућа 42. Штавише, једини меч у ком црно-бели нису славили био је онај у првом колу, баш против ТСЦ-а (3:3).

image