Спорт

Партизан славио, а Обрадовић причао о НБА тренеру: Често се чујемо, помно га пратим

Црно-бели су у понедељак увече на силовит начин стигли до тријумфа против чачанске екипе
Партизан славио, а Обрадовић причао о НБА тренеру: Често се чујемо, помно га пратим© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након утакмице са екипом Борца из Чачка да је његов тим успео да одигра добру утакмицу од почетка до краја.

Кошаркаши Партизана победили су у понедељак увече на домаћем терену екипу Борца резултатом 101:56 у утакмици 9. кола АБА регионалне лиге.

"Одиграли смо добру утакмицу од почетка до краја против екипе Борца коју смо успели да успоримо. Истовремено, честитам Борцу на свему што је урадио у досадашњем делу сезоне и мом Борцу желим све најбоље у наставку сезоне. Остали смо са само пет играча на бековској линији и због тога смо променили систем игре, форсирали смо вишу поставу током меча, што је донело жељени резултат", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.

Додаје да је често у контакту са тренером кошаркаша Торонта Дарком Рајаковићем који је тренерску каријеру започео у Борцу из Чачка.

"Честитао сам Дарку на избору за првог тренера НБА екипе. Често смо у контакту. Ритам је такав да пратим колико стижем, а стижем доста. Радује ме када бележи добре резултате, а њему, као и Борцу заиста желим све најбоље", закључио је Обрадовић.

image
VV inauguration
banner