Спорт

Дуљај пред Војводину: Они су традиционално незгодан ривал Партизана

Црно-бели су у прошлом колу доживели дебакл 0:4 против ТСЦ-а, па ће против Новосађана бити мотивисани да се искупе
Дуљај пред Војводину: Они су традиционално незгодан ривал Партизана© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је пред утакмицу против Војводине да је новосадска екипа по традицији увек незгодан противник за црно-беле.

Партизан у суботу од 15.30 часова дочекује новосадску екипу у утакмици 17. кола Суперлиге Србије.

"Морамо да будемо фокусирани од самог почетка, наравно, биће другачија игра, другачија утакмица од оне у Новом Саду, другачији интензитет, биће другачије, тад нисмо били у такмичарској форми ни ми, а ни они. Они полако долазе до своје форме, све боље и боље играју. Многи очекују да ми морамо сваког да победимо, али ја никакав притисак не стављам на своју екипу. Само следећи противник, фокус на нашу игру и да дамо све од себе", истакао је Дуљај на конференцији за медије пред меч.

Додаје да је за његов тим свака утакмица дерби, тако и ова утакмица са Војводином.

"Биће тешко, они су одиграли две тешке утакмице против Црвене звезде и ТСЦ-а. Поповићев рад тек сада долази до изражаја, играју одлично, имају доста искусних играча у тиму, одлична екипа и по традицији они су увек незгодан противник за нас. У прошлости су нам много пута узели бодове, али играмо на нашем стадиону, на нашем терену и највећи је мотив да се добром игром одужимо свима који су дошли на прошлу утакмицу да подрже нашу екипу. То је мени највећи мотив, а верујем и играчима, да дође поново 8.000 или 10.000 душа који долазе чистог срца да подржи свој тим", закључио је Дуљај.

image