Спорт

Из Монака бесни на судије након Партизана: Ово је срамота за такмичење, неко мора да реагује

Након меча са Партизаном у 12. колу Евролиге, бројни кошаркаши Монака јавно су истакли велико незадовољство поводом суђења у "Штарк арени"

Видно су били незадовољни играчи тима из Кнежевине, након сусрета са црно-белима у Београду.

Српски клуб је након велике драме и неизвесне утакмице, славио након продужетка резултатом 89:85.

Играчи Монака су што приликом интервјуа после меча, што на друштвеним мрежама, изјавили да су судијске одлуке "срамота за Евролигу", као и да "неко мора да се позабави тим стварима и реагује".

"Шта да кажем, све је речено. Не знам, ово је срамота за Евролигу. Оно што се дешава сада је срамота за Евролигу. Никада у својој каријери нисам причао о судијама и лошим одлукама. Али, овде су биле једна за другом. Имали смо утакмицу код куће и била је слична ситуација. Пријавили смо тада осам грешака и спорних момената. Занима ме какав ће извештај сада бити. Ово је срамота за ткамичење", рекао је кошаркаш Монака Донатас Мотејунас.

Након интервјуа центра тима из Кнежевине, бројни играчи тима који са клупе предводи Саша Обрадовић, на друштвеним мрежама изразили су незадовољство суђењем у Београду.

"Не можеш победити утакмицу, када играш против осам играча", написао је на друштвеним мрежама Алфа Дијало из редова Монака.

"Нешто мора да се уради, ово је срамота. Неко мора да истражи шта се дешава", протестима су се прикључили и Џером Блосомгејм и Џон Браун.

image
VV inauguration
banner