Спорт

Тако то ради Бајерн - већ довео појачање за лето 2024, стиже репрезентативац Шпаније

Овај 22-годишњи фудбалер ће до краја сезоне остати у редовима Гранаде, а онда ће се преселити у редове баварског великана
Тако то ради Бајерн - већ довео појачање за лето 2024, стиже репрезентативац ШпанијеGetty © Fran Santiago / Stringer

Фудбалер Гранаде и шпански репрезентативац Брајан Сарагоса потписао је уговор са Бајерном до 30. јуна 2029. године, саопштио је у уторак клуб из Минхена.

У саопштењу Бајерна се наводи да су се два клуба договорила да Сарагоса до краја сезоне игра за Гранаду. Он ће се у јуну наредне године прикључити клубу из Минхена.

Шпански медији наводе да је Бајерн платио Гранади обештећење од 15.000.000 евра за Сарагосу.

"Сарагоса је експлозивно, веома брзо и изузетно окретно крило. Он је веома добар у позицији један на један. Сарагоса је дебитовао за репрезентацију Шпаније, а већ неко време пратимо његове игре. Желимо му пуно среће у наставку сезоне са Гранадом и радујемо се што ц́е нам се прикључити на крају сезоне", рекао је спортски директор Бајерна Кристоф Фројнд.

Сарагоса (22) је у Гранаду стигао 2019. године из екипе Конехито де Малага. Он је за Гранаду одиграо 51 меч и постигао је 10 голова уз три асистенције. За репрезентацију Шпаније дебитовао је у октобру на мечу против Шкотске у квалификацијама за ЕП 2024.

image