Спорт

Олга Даниловић: Спремни смо за Аустралију, част је играти пред оваквом публиком

Српска тенисерка Олга Даниловић захвалила је у Перту навијачима на подршци на мечу са Чешком и додала да је њен тим спреман за четвртфинале Јунајтед купа против Аустралије, преносе аустралијски медији
Олга Даниловић: Спремни смо за Аустралију, част је играти пред оваквом публикомGetty © Paul Kane

Тениска селекција Србије пласирала се у четвртфинале Јунајтед купа, пошто је у трећем колу Групе Е победила Чешку 2:1.

Победу Србији донео је микс дубл у саставу Олга Даниловић и Хамад Међедовић. Они су победили Чехе Мирјам Kолодејову и Петра Ноуза 4:6, 7:6 (7:2), 10:8.

"Нисам имала среће у синглу, али Ђоковић је ту са нама, донео је тај поен. Хамад и ја нисмо одиграли добро први сет, али смо се вратили и победили. Хвала што сте дошли и подржали нас. Срећна сам због победе", изјавила је Даниловић на терену после меча.

Србија ће сутра у четвртфиналу Јунајтед купа играти против Аустралије.

"Имамо невероватну подршку овде, част је играти пред оваквом публиком. Спремни смо за Аустралију", додала је српска тенисерка.

Међедовић је у микс дублу заменио Новака Ђоковића, који је током меча са Лехечком осетио бол у десној шаци.

"Разговарао сам са Новаком, чуо сам његове савете са клупе. Било би га лепо имати за тренера стално! Олга је дала све од себе, победили смо. Желим свима у тиму да се захвалим. Нарочито дивној публици, видимо се и сутра", рекао је Међедовић, који је додао да зна да ће Србија у четвртфиналу играти са Аустралијом.

image
VV inauguration
banner