Спорт

Пантер не мари за навијаче Звезде: Свеједно очекујем победу Партизана

Капитен црно-белих истиче да није важно што ће у четвртак увече у Београдској арени бити присутни искључиво навијачи "вечитог" ривала
Пантер не мари за навијаче Звезде: Свеједно очекујем победу Партизана© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће Партизан у четвртак од 20.00 часова у Београдској арени у 19. колу Евролиге.

Капитен црно-белих Кевин Пантер изјавио је пред "вечити" дерби да његов тим у четвртак очекује тешка утакмица.

"Очекујем победу. Очекујемо и тешку утакмицу, желимо у плеј-оф. Када играм дерби, небитно је ко је на трибинама. Прва ствар која ми падне памет када се ради о дербију је то да морамо веровати. Не могу то другачије објаснити. Биће још много дербија осим овога", истакао је Пантер.

Бек Партизана Данило Анђушић додаје да његова екипа мора да одигра маскимално ангажовано.

"Веома важна утакмица, радује нас партија против Асвела. Наравно да је дерби увек посебан и да ће бити још једна добра утакмица. Надамо се победи. Они су у тотално другачијем расположењу, доста боље играју, компактнији него у првом делу. Сигурно неће бити лако, јер играју пред својим навијачима, тако да морамо да одиграмо максимално. Нема превеликих тајни, без обзира на то што су у првом делу били другачији тим. Треба да одрадимо на сличан начин, знамо им слабости, то треба да искористимо, одбраном и агресивношћу, енергијом, то су основне ствари помоћу којих треба да дођемо до победе", закључио је Анђушић.

image
VV inauguration
banner