Спорт

Звезда делила пакетиће бебама рођеним на Космету

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је свим бебама рођеним у интервалу од првог до седмог јануара у српским породилиштима на Космету, поклонио новогодишње пакетиће

У саопштењу се наводи да је Црвена звезда наставила са друштвено-одговорним и хуманитарним радом на старту 2024. године, а у складу са великом бригом и љубављу према становницима Космета.

"Црвено-бели новогодишњи поклони стигли су на адресу три српска породилишта на Космету, која се налазе у Косовској Митровици, Грачаници и Пасјану. Прве бебе рођене су првог јануара у два сата и 35 минута иза поноћи и 13 часова и 50 минута, у питању су дечаци из Штрпца и Словиња, који су на свет дошли у породилишту у Грачаници, а Црвена звезда је одмах показала да је уз малишане од првих тренутака живота", наводи Црвене звезда.

"Наш клуб је и овом приликом поручио да ће увек бити уз свој народ на Косову, које је срце Србије. Традиција је најснажнији мотив српском становништву које живи на светој земљи, а Црвена звезда је са поносом и задовољством обрадовала родитеље и малишане од првог дана у години до великог православног празника - Божића", додаје се у саопштењу Црвене звезде.

image
VV inauguration
banner