Спорт

Јовић стартер у победи Мајамија, Лилард у последњој секунди решио меч са 285 поена!

Док је Никола Јокић водио Денвер до победе против Индијане, НБА је видела још занимљивих мечева протекле ноћи
Јовић стартер у победи Мајамија, Лилард у последњој секунди решио меч са 285 поена!© Twitter / screenshot / @Bucks

Кошаркаши Милвокија победили су на свом терену после продужетка екипу Сакрамента резултатом 143:142 у ноћи између недеље и понедељка.

Милвоки је до тријумфа стигао тројком Демијана Лиларда уз звук сирене. Лилард је био најефикаснији у свом тиму са 29 поена, осам асистенција и четири скока.

"У тренутку када сам променио правац ушао сам у простор где сам могао добро да видим кош - био је то прилично комотан шут. Била је ово квалитетна победа против доброг тима", рекао је Лилард за америчке медије после меча.

Грчки кошаркаш Јанис Адетокумбо забележио је "трипл-дабл" у екипи Милвокија са 27 поена, 10 скокова и 10 асистенција. Малик Бизли је постигао 23 поена, док је Боби Портис додао 22 поена уз 10 скокова.

Код гостију, најбољи је био Дерон Фокс са 32 поена, док је Малик Монк додао 28. Кевин Уертер је постигао 26 поена уз 10 скокова. Домантас Сабонис остварио је трипл-дабл, пошто је забележио 21 поен, 15 асистенција и 13 скокова.

За то време, кошаркаши Мајамија савладали су на свом терену екипу Шарлота резултатом 104:87. У победничком тиму истакао се Бем Адебајо са 24 поена и 10 скокова.

Српски репрезентативац Никола Јовић био је стартер у екипи Мајамија, а за 28 минута на терену постигао је пет поена и имао је седам скокова, две асистенције и две блокаде. У екипи из Шарлота најбољи је био Тери Розијер са 26 поена, док је Ламело Бол убацио 21 поен уз 10 ухваћених лопти.

image
VV inauguration
banner