Спорт

Звезда ломи другу најбољу одбрану у Евролиги

Кошаркаши Црвене звезде играју против Валесније у утакмици 24. кола Евролиге. Меч се игра од 20.00 часова у "Штарк арени", а ток меча и кретање реултата можете пратити на нашем порталу
Звезда ломи другу најбољу одбрану у Евролиги© Dusan Milenkovic/ATAImages.

Црвено-бели дочекују Валенсију у добром расположењу - након победе у "вечитом" дербију. 

Звезда и даље има шансе да се пласира међу десет најбољих екипа које после лигашког дела сезоне настављају такмичење кроз плеј-ин и плеј-оф, али да би то успела мора да почне да побеђује што пре.

"Валенсија је тим која има добре атлете, веома су чврсти. Имају другу најбољу одбрану у Евролиги. Морамо да играмо нашу игру, играмо на нашем терену. Морамо да нападамо паметно, а дефанзивно да будемо константни и присутни, да им не дозволимо да буду добри у транзицији", истакао је тренер Звезде, Јанис Сферопулос.

Додаје да шпански тим има решења на свим позицијама.

"Ово је први пут од кад смо кренули да играмо обе утакмице код куће, то је добро, али се фокусирамо на следећу утакмицу. Не знамо засигурно око Брендона Дејвиса, рекли су да неће играти. Ако не буде играо сигурно да је проблем за њих, али не смемо да потценити остале талентоване играче које имају. Имају решења на свим позицијама. Морамо бити фокусирани на све њих и остати као тим присутни нашој тактици", закључио је Сферопулос.

Меч се игра од 20.00 часова у "Штарк арени", а ток меча и кретање реултата можете пратити на нашем порталу

image
VV inauguration
banner