Спорт

Дуљај без суздржавања: Људи лете на Марс, а ми немамо услове за нормалан фудбал

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај, рекао је после победе његове екипе (1:0) над Јавором у Ивањици да "људи лете на Марс, а ми не можемо да обезбедимо услове да може да се игра нормалан фудбал"
Дуљај без суздржавања: Људи лете на Марс, а ми немамо услове за нормалан фудбал© FK Partizan

Дуљај је после меча, пред камерама телевизије "Арена спорт", захвалио бројним навијачима Партизана на подршци, али и истакао да је било изузетно тешко играти фудбал у условима какви су били у Ивањици.

"То није алиби, али ово је 21. век, људи лете на Марс, а ми не можемо да обезбедимо услове да може да се игра нормалан фудбал", истакао је Дуљај.

Нагласио је и да изузетно цени и поштује спортске раднике из Јавора и Ивањице, где, како каже, има доста пријатеља.

"Неке успомене ме вежу још из деведесетих година, када сам управо на овом терену играо против Јавора, против ОФК Београда, против Црвене звезде, када сам имао непуних 11 година. Ово место ме веже за лепе успомене и ја се надам да ће неко помоћи људима који велики новац улажу, да имамо адекватне услове за сваког играча", додао је тренер Партизана.

Српски стручњак је на крају честитао играчима оба тима, а посебно својој екипи која је, како је истакао, показала да са играчем мање и уз много жутих картона може да дође до заслужена три бода.

image