Спорт

Милојевић: Ово је моја кућа, надам се да ћемо наставити овако

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, изјавио је након победе над екипом Вождовца, да је одушевљен атмосфером која га је дочекала и да се нада да ће његови момци наставити са добрим партијама

Милојевић се у Црвену звезду вратио победом, пошто је на стадиону "Рајко Митић", Вождовац савладан са 2:1.

"Ово је моја кућа, моја љубав, моје све. Био је леп меч са дивном публиком која је дошла у великом броју и надам се да ће наставити тако и у наредним утакмицама, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после победе против Вождовца (2:1) на "другом дебију" на клупи црвено-белих.

"Импозантно је за мене све ово што се навијача тиче. Звезда је велики клуб, који константно расте. Играчи су свесни тога, утакмице су тешке и недостају нам неки играчи да се комплетирамо, али оно што је добро и што се памти су три бода. Све друго ћемо да анализирамо како бисмо спремни дочекали наредне мечеве", истакао је Милојевић.

У Звездином дресу дебитовали су Виктор Радојевић и Урош Сремчевић, а сусрет је почео Јован Шљивић.

"Причамо о момцима који су квалитетни, добро тренирају и раде. Изаћи на Маракану и дебитовати у тим годинама није лако, постоји и трема, али желим да их истрпим. Гледаћемо да имају што већу минутажу, а колико ће играти, зависи од њих. Приоритет је у овом тренутку резултат, јер нисмо у најбољој ситуацији и постоји притисак, али ћемо дати све од себе да испунимо циљеве", подвукао је Милојевић.

image