Спорт

Звезда хоће реванш против Чукаричког, Милојевић: Биће тешка утакмица

Црвено-бели ће у градском дербију покушати да изврше додатни притисак на водећи Партизан
Звезда хоће реванш против Чукаричког, Милојевић: Биће тешка утакмица© Elmedin Hajrovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16.00 часова дочекују Чукарички у мечу 22. кола Суперлиге Србије, а уочи тог сусрета своја очекивања изнео је тренер црвено-белих Владан Милојевић.

"Имаћемо за противника тим који је у врху српског фудбала, Чукарички је то показао прошле године, као и претходних сезона. Ради се о екипи која је играла групну фазу Лиге конференција, што је велика ствар за њих. Имају избалансирану екипу, добре младе, али и старије играче", рекао је Милојевић.

Биће то прилика за реванш, пошто је у првом окршају ове сезоне Чукарички славио 2:1.

"Утакмица која је одиграна у првом делу сезоне је у потпуности другачија од оне која је пред нама. Очекујем другачији приступ играча и тешку утакмицу. Имамо још један тренинг. Красо нам се недавно придружио и добро тренира. Сигурно да је доста одсуствовао, играо је на Афричком купу нација, те је у такмичарском ритму. Играло се без много тренинга. Проценићемо да ли ће наступити на суботњем мечу."

Он је додао да се у конкуренцију за стартну поставу враћа Марко Стаменић, док је Александар Катаи и даље ван тима.
За Чукарички наступа син Владана Милојевића, против кога стратег црвено-белих има статистику од шест победа на исто толико одиграних утакмица.

"У почетку ми је било необично када се моје дете налазило преко пута терена. Немања је зрео фудбалер, израстао је у доброг играча. Надам се да ћемо задржати ту традицију. Морамо да обратимо пажњу на њега, као што гледа он, тако и ја, свако размишља о својој екипи", закључио је Милојевић.

image