Спорт

"Лош момак" НБА лиге: Јокић ми је приредио потпуни пакао!

Дрејмонд Грин са огромним поштовањем говорио о Николи Јокићу и њиховом последњем дуелу

Јокић је играо маестрално против Голден Стејта, још једном је лако изашао на крај са Ратницима и са Дрејмондом Грином, некада најбољим дефанзивцем лиге.

Јокић је меч завршио са 32 поена, 16 скокова и 16 асистенција, због чега му је и Грин "скинуо капу". 

"Имали смо добре дуеле, некада бих успео да му приредим делић пакла. А он је мени сада приредио потпуни, тотални пакао! Нисам имао никакав одговор и једноставно ћу се смејати због тога. Или да се смејем или да плачем. Тако да сам одлучио да се смејем", рекао је Грин у својој емисији.

Кошаркаш Голден Стејта је причао и о поштовању које има за српског кошаркаша.

"Био је сјајан, у невероватној је форми, човече. Требало је да га видите како трчи тереном. Морао сам да повећам брзину неколико пута да бих га сустигао. А он се није умарао. Само је трчао и трчао. Свака част Јокићу, увек је забавно играти против њега. Имам пуно поштовања према њему. Увек сам га имао. Волим да играм против момака где постоји међусобно поштовање, који цене рад који си уложио, где постоји здраво такмичење. Увек је част играти против Јокића", рекао је Грин.

Грин, који је познат по чврстој игри, али још више по "прљавим" ударцима, објаснио је ситуацију из меча када је добио ударац у браду од "Џокера".

"Јокић ме је ударио раменом у браду. И нису свирали фаул у нападу, након чега сам га обухватио. И враћао се сада на други крај терена и каже ми: 'Брате, то је дефинитивно био фаул'.. Рекао ми је да то није урадио намерно. А ја сам му одговорио да знам да није. Зато га нисам јако фаулирао, само сам га обухватио јер знам да није било намерно", објаснио је Грин.

image
VV inauguration
banner