Спорт

Дуљај упозорава Партизан: Против Железничара ће бити слично као у Панчеву

Црно-бели желе да победом обезбеде прво место пред "вечити" дерби следеће седмице
Дуљај упозорава Партизан: Против Железничара ће бити слично као у Панчеву© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је пред утакмицу са екипом Железничара да очекује сличну утакмицу као што је била она у Панчеву у јесењем делу сезоне, када су црно-бели у финишу стигли до тријумфа 2:1.

Фудбалери Партизана у суботу од 18.30 часова дочекују екипу Железничара у утакмици 23. кола Суперлиге Србије.

"Још једна тешка утакмица, другачије су околности због терена. И Партизан и Железничар имају све неопходне услове за добар меч. Радује ме што је руководство дало зелено светло за слободан улаз навијачима. Железничар се бори за голи живот, а ми имамо мотив да наставимо низ. Имамо све предуслове за то. Очекујем сличну утакмицу као у Панчеву. Са нама је Марко Јовановић који је до скоро био део клуба из Панчева. Имамо неких кадровских проблема, као што знате голман Александар Јовановић због картона неће наступати", изјавио је Дуљај.

Шеф стручног штаба Партизана додаје да Салдања још увек није тренирао са екипом, док је Северина у конкуренцији за сутрашњи тим.

"Дерби је тек следеће недеље. Салдања још није тренирао са екипом, могуће да ће то данас урадити, то је незгодна повреда. Не смемо да ризикујемо, уколико доктор да зелено светло играће. То је једна пукотина која се појавила и веома брзо је санирана. Радили смо до касно у ноћ, сви су радили да се он што пре врати и ставио бих тачку на то. Биће у конкуренцији за састав против Панчеваца", закључио је Дуљај.

image