Спорт

Пикси изненадио списком Србије: Позвао два играча из Русије, али и таленте Партизана и Милана

На ширем списку се налази 29 фудбалера, а "орлове" 21. марта очекује дуел против Русије у Москви, први меч Русије против европске селекције после више од две године, пре гостовања Кипру
Пикси изненадио списком Србије: Позвао два играча из Русије, али и таленте Партизана и МиланаGetty © Stuart Franklin - UEFA / Contributor

Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси објавио је шири списак за пријатељске утакмице које ће "орлови" у марту одиграти против Русије и Кипра.

Стојковић је позвао 29 фудбалера за утакмице које су на програму 21. и 25. марта.

За дуго очекивани меч против Русије у Москви, али и гостовање у Ларнаки, Стојковић је позвао и двојицу играча који наступају у Русији (Милана Гајића и Сашу Здјелара), али и младог Самеда Баждара из Партизана.

Ту је и талентовано Јан-Карло Симић који игра за Милан и имао је опцију да бира између селекција Србије и Немачке, а не треба заборавити ни изненађење у виду Срђана Мијаиловића из Црвене звезде.

На списку за два пријатељска сусрета су:

  • Голмани: Вања Милинковић-Савић, Предраг Рајковић, Ђорђе Петровић, Миле Свилар.
  • Одбрана: Никола Миленковић, Ерхан Машовић, Јан-Карло Симић, Страхиња Ераковић, Милан Гајић, Матија Настасић, Страхиња Павловић, Срђан Бабић.
  • Средина: Алекса Терзић, Саша Лукић, Немања Максимовић, Сергеј Милинковић-Савић, Саша Здјелар, Срђан Мијаиловић, Андрија Живковић, Мијат Гаћиновић, Душан Тадић, Лазар Самарџић, Самед Баждар, Филип Костић, Филип Младеновић.
  • Напад: Александар Митровић, Душан Влаховић, Лука Јовић, Петар Ратков.

image
VV inauguration
banner