Спорт

Ђоковић и Медведев показали "магију" у Индијан Велсу - Американци причају о њиховом тренингу

Новак Ђоковић се спрема за први наступ на Индијан Велсу после пет година, а уочи свог старта на турниру у Калифорнији одрадио је и занимљив тренинг са великим ривалом Данилом Медведевом
Ђоковић и Медведев показали "магију" у Индијан Велсу - Американци причају о њиховом тренингу© Twitter / screenshot / @TennisTV

Србин и Рус су у четвртак тренирали, као двојица играча који су као носиоци слободни у првом колу.

Ђоковић и Медведев су играли такмичарски сет и том приликом забележили неке сјајне поене, које су камере организатора објавила је на друштвеним мрежама, а сет је припао Русу резултатом 6:4.

Новак не делује као да је нарочито "зарђао" имајући у виду да није наступио ни на једном турниру од Аустралијан опена, где је испао у полуфиналу.

Он ће као први носилац у другом колу Индијан Велса играти против бољег Аустралијанца Александра Вукића. Медведев је четврти носилац и његов први дуел биће или Флавио Коболи и Роберто Карбаљес Баена.

Медведев је прошле године стигао до финала у Индијан Велсу где га је победио Карлос Алкараз и са Ђоковићем би могао да се састане тек у полуфиналу.

Подсетимо, Новак је рекордер заједно са Роџером Федерером са по пет титула у калифорнијској пустињи и на овогодишњем турниру би могао да и у томе надмаши Швајцарца.

image