Спорт

Дуљај: Гледамо у "своје двориште", нећемо се предати

Тренер фудбалера Партизана, Игор Дуљај, честитао је екипи Напретка на победи и истакао да се црно-бели неће предати у борби за титулу
Дуљај: Гледамо у "своје двориште", нећемо се предати© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Партизана поражени су на свом терену од екипе Напретка резултатом 1:0.

"Честитам Напретку на победи, борили су се. Имали смо шансе, али, на крају то нико не рачуна, јер се гледа само резултат. Данас смо изгубили изузетно три важна бода на нашем терену... Ја играчима не могу да кажем да нису хтели, једноставно, имали смо те неке прилике где смо могли да постигнемо гол", рекао је Дуљај на конференцији за медије после меча са Напретком.

Дуљај је током утакмице имао примедбе на суђење главног арбитра Николе Радаковића, a после утакмице je ушао у расправу са судијама.

Ипак, тренер црно-белих није желео да коментарише суђење.

"Кад вас неко погледа у очи, видите одмах да то није искрено, али суђење нећу да коментаришем. Њему на образ."

"Да ли смо играли добро? Нисмо. Шансе смо стварали... Веома је тешко када у екипи имате играче који су играли под ињекцијама. Нисмо имали клупу... Матеус Салдања није био ту, Ксандер Северина је искључен на прошлој утакмици, али то не умањује победу Напретка", додао је Дуљај.

Салдања је због повреде пропустио дуел са Напретком.

"Он је играч који нам је доста неопходан. То се примећује најбоље по утакмицама. Самед Баждар је данас био његова замена, он је млад играч, треба доста простора за њега, никада му нећу замерити. На њему је да ради, али он је други играч, и Салдања би ове ситуације лакше решавао", истакао је тренер Партизана.

Дуљај је навео да је пораз тешко пао играчима Партизана.

"Играчима је тешко пао пораз због многих ствари... Гледамо у своје двориште, они знају да имају моју апсолутну подршку. Знамо да ћемо само заједно морати да изађемо још јачи. И оно што је изузетно важно, ми се уопште не предајемо, нити ћемо се предати."

Партизан је пружио шансу Црвеној звезди да преузме врх табеле.

"На нама је да радимо, имамо већ нову утакмицу у недељу. Тако да притисак нека буде сада на другима. Ја сам рекао да моја екипа нема притисак резултата. Они часно, поштено одрађују све оно што захтева фер-плеј", навео је Дуљај.

Партизан ће у недељу гостовати екипи Младости у Лучанима у 26. колу СЛС.

image