Спорт

"Да смо Пантер и ја овако играли у Звезди, ствари би биле другачије"

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Макабија у четвртак увече (84:80) након што су имали 18 поена предности у Београдској арени
"Да смо Пантер и ја овако играли у Звезди, ствари би биле другачије"© Antonio Ahel/ATAImages

За госте из Израела одличан је био Лоренцо Браун, некадашњи играч црвено-белих, који је постигао 10 поена и то свих 10 у другом полувремену.

Он се после меча присетио боравка на Малом Калемегдану у сезони 2019/20, која због пандемије корона вируса није била завршена.

Тада је Браун у Звезди играо уз Кевина Пантера, сада капитеном Партизана.

"Емоције су увек посебне када се вратим на место где сам започео европску каријеру, заувек ћу бити захвалан на прилици коју сам добио овде. Сећам се да је Пантер у тој сезони касније дошао, били смо у другачијој фази каријере. Да смо нас двојица били на садашњем нивоу, сигурно би се ствари развијале у бољем смеру", рекао је Браун за "Меридианспорт".

Добио је питање и да упореди тадашњу Звезду у којој је он играо и садашњу.

"Што се разлика тиче рекао бих да је игра ове Звезде сада боља него што је наша била", рекао је Браун, који је пружио подршку бившем клубу.

"Повреде су направиле доста проблема. Теодосић је сјајан плејмејкер, стигао је и Томпкинс што је велики посао за Звезду. Када се сви опораве биће потпуно другачији тим него сада."

image
VV inauguration
banner