Спорт

Влаховић побеснео и добио два жута картона за 30 секунди - Јувентус кикснуо

"Стара дама" из Торина није успела да савлада Ђенову
Влаховић побеснео и добио два жута картона за 30 секунди - Јувентус кикснуо© TV Arenasport / screenshot

Фудбалери Јувентуса забележили су још један кикс у италијанској Серији А, пошто су у првом мечу недељног програма ремизирали 0:0 против Ђенове.

Меч у ком није виђен ниједан погодак обележио је Душан Влаховић који је у надокнади времена добио прво један, па други жути картон, чиме је заслужио искључење.

Јувентус се мучио против Ђенове током читавог сусрета, а све то утицало је на нервозу српског нападача, који у финишу меча није могао да се исконтролише.

Након једног дуела са противничким голманом у надокнади времена, судија је свирао фаул у корист Ђенове а не Јувентуса, што је довело до бурне реакције Влаховића. Због тога му је главни судија показао жути картон, али некадашњи нападач Партизана се ту није зауставио.

Наставио је да приговара арбитру, ударио је лопту и добацивао судији, да би овај на крају одлучио да му покаже и други жути картон и превремени пут у свлачионциу.

Јувентус је тако остао на само једној победи у последњих осам кола у Серији А, због чега на другој позицији имају 16 бодова заостатка за водећим Интером, уз одиграну утакмицу више.

image
VV inauguration
banner