Спорт

Милојевић пред Железничар: Још један тежак меч, колега Добрашиновић показао квалитет

Тренер Црвене звезде рекао је да његову екипу у недељу очекује тежак дуел са Железничаром из Панчева и похвалио рад колеге Синише Добрашиновића
Милојевић пред Железничар: Још један тежак меч, колега Добрашиновић показао квалитет© Dusan Milenkovic/ATAImages

Звезда у недељу дочекује Панчевце од 17 сати у 30. колу Суперлиге.

"Очекује нас тешка утакмица, као и све претходне у пролећном делу првенства. Променом тренера Железничар је заиграо у другом систему, господин Добрашиновић је то већ добро показао док је био тренер Новог Пазара. Одличан је тактичар, сигурно да нам неће бити лако", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић.

Милојевић је за тренера Железничара Добрашиновића имао сами речи хвале.

"Мислим да је филозофија Добрашиновића јасна, све његове екипе воле да играју фудбал, имају тачан план и стратегију за сваку утакмицу. Не знам шта је припремио за сутрашњи дуел, али је сигурно да је приказао своје тренерске квалитете у претходном периоду", истакао је Милојевић за клупски сајт.

Сваку утакмицу припремамо на исти начин, без обзира на ком месту на табели се налази противник, додао је Звездин тренер.

"Свеједно је да ли се екипа бори за прву позицију, излазак у Европу или опстанак у лиги, сигурно нас очекује тешка утакмица. Припремили смо се на најбољи могући начин", поручио је Милојевић.

image
VV inauguration
banner