Спорт

Стаменић: Тешко да постоји утакмица која носи више стреса од дербија

Фудбалер Црвене звезде, Марко Стаменић, сматра да је његова екипа била бољи ривал и да је заслужено победила Партизан у 173. "вечитом дербију"
Стаменић: Тешко да постоји утакмица која носи више стреса од дербија© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Партизана са 3:2 у 173. "вечитом" дербију у оквиру првог кола плеј-офа Суперлиге Србије.

"Одлична и веома узбудљива утакмица. Мислим да смо били бољи ривал и заслужено победили. Дербији су нешто посебно, тек сада када сам на терену схватам колика је њихова важност и какав је то набој. Тешко да постоји утакмица која носи више стреса од ње, и оног позитивног и негативног", рекао је 22-годишњи Стаменић, преноси клупски сајт.

Додао је да се сви у клубу осећају одлично после веома важне победе.

"Не опуштамо се и свесни смо да је још 18 бодова у игри, али смо свакако за три корака ближи циљу. Славље је иза нас, време је да у понедељак и уторак на тренингу будемо још бољи, те да утакмицу у среду дочекамо на прави начин", додао је Стаменић.

Репрезентативац Новог Зеланда посебно је апострофирао навијаче Звезде.

"Мени је ово невероватно и неописиво. Одушевљен сам какву подршку имамо, не само на дербију, него на свим утакмицама. Част ми је што сам део свега овог, али сад кад је финиш сезоне, желимо да навијачима све то вратимо на најлепши могући начин. Надам се да ћемо се сви заједно радовати у мају. Верујем да то можемо", закључио је Стаменић.

image
VV inauguration
banner