Спорт

Милојевић: Звезда се спрема да игра меч, не занима нас шта се дешава у Партизану

Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан 3:2 у 173. "вечитом" дербију прошле суботе и тако стигли надомак освајања нове титуле првака Србије. Само четири дана касније, црвено-беле очекује још један окршај са највећим ривалом
Милојевић: Звезда се спрема да игра меч, не занима нас шта се дешава у Партизану© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер Звезде Владан Милојевић поручује да његова екипа жели победу и у полуфиналу Купа Србије.

"Куп је специфично такмичење, игра се на испадање, нокаут меч са великим улогом за оба тима, финале, без обзира ко ће бити ривал тамо. У сваком случају наш циљ је да освојимо трофеј", почео је Милојевић. 

Звезда сутра од 19.00 дочекује вечитог ривала на стадиону "Рајко Митић", а сусрет је и даље неизвестан због најава из црно-белог табора да неће играти меч.

"Не желим да коментаришем шта се тамо дешава, фокусиран сам само на моју екипу. Моји играчи знају шта смо причали и како да се понашају. Ми се спремамо да играмо утакмицу. Наравно, све то треба да остане у оквиру спортског. Знамо шта је потребно да поправимо, стварамо шансе, наравно да нападачи желе да погоде, али је потребно да буду концентрисанији. Осим тога, Парризан сем Јовановића има још једног доброг голмана, Крунића, показао је то у последњем дербију", истакао је Милојевић.

Звездин тренер није хтео да коментарише суђење и спорне ситуације са претходног дербија.

"Не желим да се враћам на то. Мислим само на наредну утакмицу, добра су екипа, нема ту неких изненађења. Може да буде другачије једино што је нокаут меч. Надам се доброј посети и да ће навијачи да буду задовољни", закључио је Милојевић.

image
VV inauguration
banner