Спорт

Партизан отказао конференцију пред дерби - да ли ће се играти меч са Звездом?

Црно-бели су у суботу рекли да разматрају опцију да се не појаве на мечу полуфинала Купа Србије, а уочи тог дуела су и отказали уобичајено обраћање медијима
Партизан отказао конференцију пред дерби - да ли ће се играти меч са Звездом?© FK Partizan / Miroslav Todorović

Фудбалски клуб Партизан отказао је конференцију за медије уочи предстојећег дербија против Црвене звезде у полуфиналу Купа Србије.

Како је саопштено из Хумске, они су се на овај потез одлучили незадовољни суђењем у 173. "вечитом" дербију који је у суботу завршен резултатом 3:2 у корист Звезде.

Нови дуел два највећа српска клуба заказан је за среду од 19.00 часова, поново на стадиону "Рајко Митић", а улог је пласман у финале најмасовнијег такмичења.

Црно-бели су одмах по завршетку суботњег дербија запретили да неће играти меч полуфинала Купа против црвено-белих, а сада су се поново огласили.

"Услед дешавања на протеклом дербију, ФК Партизан неће одржати редовну конфренцију за медије пред полуфиналну утакмицу Купа Србије. У вези са свим будућим одлукама клуба бићете благовремено обавештени", стоји у саопштењу ФК Партизан.

Партизан је био незадовољан суђењем главног арбитра Павла Илића на мечу Суперлиге, који је Звезда добила после преокрета и два пенала. Тим тријумфом, Звезда се одмакла на чак 10 бодова предности у односу на тим Игора Дуљаја и тако практично окончала шампионску трку.

image
VV inauguration
banner