Спорт

Најлепша подршка репрезентацији од деце са Космета: "Орлови" летите и Србије се сетите

Ученици и наставници Основне школе "Стана Бачанин" у Лешку су на оригиналан начин послали подршку фудбалерима Србије пред утакмицу са репрезентацијом Швајцарске

Деца са Космета су развили српску заставу у школском дворишту уз поруку "Орлићи са Косова кличу: Летите и Србије се сетите".

У организацији свештенства Храма Успења Пресвете Богородице и управе школе, око 350 ученика заједно са наставницима окупили су се и послали подршку српским репрезентативцима.

Прво су својим телима исписали "Србија", а неке од поруке биле су "Нек се чује наш глас одавде све до Дохе" и "Орлови наши летите и Србије се сетите".

Како је за "Косово онлајн" рекао свештеник из Лешка Миломир Влашковић, деца су на овај начин желела да се придруже порукама подршке, коју "орловима" шаљу Срби са свих меридијана.

"Са искреном жељом, као и сви Срби на свету који на разне начине шаљу поруке нашим фудбалерима да победе на предстојећој утакмици, тако и деца Космета шаљу поруку и Богу се моле да наши фудбалери победе", рекао је за Влашковић.

image