Спорт

Звезда казнила Илића: Новчано четири месеца, уз последњу опомену

Небојша Илић кажњен новчано у износу од 25 одсто накнаде у следећа четири месеца, као и последњом опоменом пред искључење из првог тима са позиције тим менаџера
Звезда казнила Илића: Новчано четири месеца, уз последњу опомену© A.K./ATAimages

Кошаркашки клуб Црвена звезда је пре три дана суспендовао тим менаџера Небојшу Илића због саобраћајног прекршаја, који је направио у Београду.

Црвена звезда је у саопштењу навела да је, након 72 сата и утврђивања свих чињеница око саобраћајног прекршаја, који је 25. априла ове године направио Небојша Илић као физичко лице, донела oдлуку о казни.

"Tим менаџер нашег клуба кажњава се новчаном казном у износу од 25 одсто накнаде у следећа четири месеца. Такође, упућена му је и последња опомена пред искључења из првог тима са позиције тим менаџера. Ове одлуке донете су након састанка и разговора са Илићем, утврђивања свих чињеница, а на основу правилника о казненим мерама КК Црвена звезда", саопштила је Црвена звезда.

Илић је према писању медија био приведен у среду, због вожње у супротном смеру у пијаном стању и потом бежања полицији.

Небојша Илић је у Црвеној звезди на позицији тим менаџера од 2001. године, а исту позицију у репрезентацији Србије обавља од 2010. године.

image