Србија и Балкан

Мандић би да обједини снаге из победничке коалиције 2020: Значила би ми подршка СНП

Социјалистичка народна партија данас ће одржати седницу Главног одбора на којој ће донети одлуку кога ће подржати на предстојећим председничким изборима
Мандић би да обједини снаге из победничке коалиције 2020: Значила би ми подршка СНП© ATA Images

Председник Нове српске демократије и председнички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић изјавио је да би му у борби за помирење и будућност Црне Горе много значила подршка Социјалистичке народне партије, преноси подгорички портал "Борба".

"Много би ми значила подршка Социјалистичке народне партије у овој важној борби за помирење и будућност Црне Горе, па да се и на тај начин поново обједине снаге из коалиције која је победила на изборима 2020. године", поручио је Мандић за подгорички портал "Борба".

Мандић сматра да СНП као партија која се од оснивања борила против аутократског режима треба да буде део нове велике победе.

"Верујем да СНП треба да буде значајан део ове велике победе која ће коначно довести до тога да Црна Гора буде држава свих њених грађана. СНП се од свог оснивања борила против аутократског режима, и њихово учешће је вишеструко важно, како би и у овом завршном чину сви били заједно", навео је Мандић.

Лидер ДФ-а истиче да на сарадњу са СНП-ом позива и чланство ова два политичка субјекта.

"На ову сарадњу позивају и наши чланови, симпатизери, сви они који знају да ће то заједништво несумњиво довести до победе", закључио је Мандић.

Социјалистичка народна партија данас ће одржати седницу Главног одбора на којој ће донети одлуку кога ће подржати на предстојећим председничким изборима.

Председнички избори у Црној Гори заказани су за 19. март.

image
VV inauguration
banner