Србија и Балкан

Милатовић тражи саветника на Твитеру

Многи су овај чин назвали историјским потезом "правог демократског председника" који сараднике тражи транспарентно
Милатовић тражи саветника  на Твитеру© R.R./ATAImages

Јаков Милатовић, новоизабрани председник Црне Горе на друштвеним мрежама упутио је позив стручњацима да му се придруже у председничком кабинету.

Он је на Твитеру позвао заинтересоване да аплицирају за место у саветничком тиму председника и да пошаљу своје биографије до 7. маја.

"Позивам све заинтересоване грађанке и грађане са завидним академским и професионалним референцама, као и моралним вредностима, који сматрају да би као део саветничког тима и кроз рад у кабинету председника могли да дају свој допринос друштвеном развоју наше земље, да своју биографију ЦВ пошаљу на мејл председника Црне Горе до 7. маја", навео је Милатовић на Твитеру.

Многи су овај чин назвали историјским потезом "правог демократског председника" који сараднике тражи транспарентно, а не као што је случај био до сада - по партијској линији.  

Да подсетимо, након што је изабран за председника, позицију којом је 30 година уназад суверено владао Мило Ђукановић, Црна Гора гласала је за тзв. Косово у Савету Европе.

Милатовићева инаугурација заказана је за 20. мај и највероватније ће бити уприличена у Подгорици, не на Цетињу како је традиција налагала.

image