Србија и Балкан

МУП: У термоелектрани у Обреновцу уништено 1,4 тоне различитих наркотика (ФОТО)

У МУП-у наводе да су чланови Комисије за праћење поступка уништавања одузетих психоактивних контролисаних супстанци били представници МУП, министарства здравља и заштите животне средине, као и Канцеларије за борбу против дрога Владе Србије и Управе царина.
МУП: У термоелектрани у Обреновцу  уништено 1,4 тоне различитих наркотика (ФОТО)© Министарство унутрашњих послова

У Термоелектрани (ТЕ) "Никола Тесла" у Обреновцу данас је уништено 1,4 тоне различитих врста наркотика, саопштили су из Министарства унутрашњих послова (МУП).

Како се наводи, уништене психоактивне супстанце су претходно запленили припадници Управе криминалистичке полиције - Службе за борбу против дрога и Службе за борбу против организованог криминала, као и Полицијске управе у Суботици.

Додаје се да су чланови Комисије за праћење поступка уништавања одузетих психоактивних контролисаних супстанци били представници МУП, министарства здравља и заштите животне средине, као и Канцеларије за борбу против дрога Владе Србије и Управе царина.

У саопштењу се наглашава да су ови наркотици уништени у организацији Комисије за праћење поступка уништавања одузетих психоактивних контролисаних супстанци Владе Србије у сарадњи са представницима "Електропривреде Србије".

image