Србија и Балкан

Вучић и Додик се договорили: Сутра синхронизовани ватромет у свим градовима Српске и у Београду

Ватрометом широм Републике Српске и у Београду биће завршена до сада најспектакуларнија прослава рођендана Републике Српске, која се ове године обeлежава под слоганом "Симбол слободе"
Вучић и Додик се договорили: Сутра синхронизовани ватромет у свим градовима Српске и у Београду© Tanjug/FOTO SRNA/ BORISLAV ZDRINJA

Поводом 9. јануара - Дана Републике Српске, председник Републике Српске Милорад Додик и председник Србије Александар Вучић договорили су синхронизовани ватромет сутра у 20 часова у свим градовима Републике Српске, као и Београду, потврђено је за РТРС из Кабинета председника Републике Српске.

Ватрометом широм Републике Српске и у Београду биће завршена до сада најспектакуларнија прослава рођендана Републике Српске, која се ове године обeлежава под слоганом "Симбол слободе".

Главни сегменти обележавања Дана РС биће помени оним најзаслужнијима за настанак и одбрану Српске, као и свечана академија, те пријем, као и сутрашња додела одликовања заслужним институцијама и појединцима и нарочито свечани дефиле, те концерти, представе и другим пригодни садржаји широм Републике Српске.

image