Свет

Домино даме на градској седници тражиле четврт милиона долара за изградњу секс тамнице

Три домино даме у пуној опреми затражиле су од званичника Форт Лодердејла новац, али понудиле и бонус
Домино даме на градској седници тражиле четврт милиона долара за изградњу секс тамнице© Printscreen/YouTube

Три домино даме обучене од главе до пете у црне кожне костиме, са маскама на лицу, појавиле су се на седници градске скупштине Форт Лодердејла на Флориди и од званичника затражиле 250.000 долара долара за изградњу секс-тамнице.

Жене су поднеле званичан захтев за средства и "зачиниле" га понудом да, ако им захтев буде одобрен, сваког од пет одборника почасте "лупкањем по гузи".

Захтев који су поднеле алтернатива је изградњи колектора за канализацију.

"Интересантно ми је да ћете потрошити готово милион долара да сакријете своје тајне у канализацији, да сакријете кондом који знам да сте користили да преварите супругу. Зато предлажем да потрошите четвртину тог милиона да подржите домино заједницу округа Бровард изградњом тамнице за нас, грађане који гласају и плаћају порез", рекла је вођа групе која се представила као "господарица".

"Господарица" је поручила званичницима да ће, ако одобре новац, сваког почастити "лупкањем по гузи" у новој тамници.

За сада се не зна да ли ће захтев бити прихваћен. "Дејли мејл" преноси да присутни у сали, махом средовечни људи, нису деловали много изненађено предлогом, а поједини су чак и прокоментарисали да је боље уложити средства у садо-мазо заједницу која плаћа порез него их дати "политичким преварантима".

image