Вучић: Ванредни парламентарни избори 17. децембра

Живимо у времену када морамо да будемо уједињени, када ћемо бити под бројним притисцима. Важно је да Србија сачува стабилност и покаже демократичност, кампања је прилика да на цивилизован начин представимо грађанима различите идеје и програме који треба да се такмиче али да не угрозе наше националне интересе, поручио је председник

Председник Србије Александар Вучић је распустио данас Народну скупштину Републике Србије и расписао парламентарне изборе за 17. децембар.

"Доносим указ о распуштању Скупштине изабране 3. априла 2022. године. Овај указ ступа на снагу по дану објављивања у Служеном гласнику. Расписујем изборе за народне посланике за 17. децембар", објавио је председник Вучић.

"Поштовани грађани желим вам срећне изборе. Веома је важно да Србија сачува мир и стабилност. Желим свим учесницима добар резултат, желим им да све то чине на цивилизован начин", поручио је председник.

"Живимо у времену када морамо да будемо уједињени, када ћемо бити под бројним притисцима. Важно је да Србија сачува стабилност и покаже демократичност. Кампања је прилика да на цивилизован начин представимо грађанима различите идеје и програме који треба да се такмиче али да не угрозе наше националне интересе", додао је Вучић.

 Опширније прочитајте овде.