Магазин

Песма преварене жене - Шакирина песма најслушанија на Јутјубу

"Исувише сам велика за тебе, и сад си са неким ко је као ти... Желим ти срећу са мојом заменом", певачица Шакира, објавила је песму о свом бившем партнеру фулдбалеру, Жерару Пикеу и описала како се осећа након његове преваре. Песма је за само 24 часа, достигла 63 милиона прегледа.
Песма преварене жене - Шакирина песма најслушанија на  ЈутјубуGetty © David Ramos

Ово није прва песма о раскиду славног пара, претходна песма "Монотонија" изашла је пре три месеца. Али ова, најновија, је прва у којој Шакира отворено помиње жену са којом је Пике варао и која је узрок прекида ове дугогодишње везе. У једном делу песме популарна певачица каже "вредим као две двадесетдвогодишњакиње" и упоређује аутомобиле "Ферари" са "Реноом" и "Ролекс" са "Касио" сатом. И управо се Пике алудирајући на овај део песме, појавио са сатом на руци који је показивао медијима, и захвалио бившој жени, јер је помоћу ове медијске пажње, успео да нађе спонзоре његове мини фудбалске лиге. 

Међутим, оно што је занимљиво, да је берзанска стопа бредна "Касио", драстично опала након што је Пике објавио своје партнерство са њима.

"Проводио си много сати у теретани, али и твом мозгу је потребна вежба такође", каже Шакира својој некадашњој љубави и оцу њене деце. Коментари на друштвеним мрежама су многобројни. Док неки навијају за још веће скандале, подсећајући да је Пике доводио нову партнерку у кућу када Шакира није била ту, други сматрају да је свакако требало да се издигне изнад ситуације.

Ова расправа преко медија изгледа да ће се наставити и у наредном периоду, иако се чинило да ће раскид протећи колико - толико мирно, с обзиром на заједничке објаве о растави и фокусирању на одгајање деце. Деца ће остати са мајком у САД, а Пике има прилику да их виђа када год пожели.

Прекиди партнерских веза свакоме изазову тугу и бол или макар ударац на его. Када су у питању познати уметници, посебно певачи, неретко су способни да од своје боли направе хитове уз које ће милиони слушалаца оплакивати и своје љубави, а они зарадити огроман новац. Чувена песма Адел "Неко као ти", химна је остављених девојака, док је песма Тејлор Свифт "Измаглица од лаванде" (Lavender Haze) инспирисана њеном шестогодишњом везом са глумцем Џоом Алвином. 

image