Магазин

Нетфликс и удобан кревет за јесењи викенд

Предлажемо вам неколико серија и филмова који су савршени зa хладнe и суморне јесење данe
Нетфликс и удобан кревет за јесењи викенд© Unsplash/Klara Kulikova

1. Озарк

Крими драма о породици која покушава да се привикне на нови живот у кишовитом и тмурном Озарку. Како у исто време бити породични човек и радити за картел? Ова серија одише драматичном атмосфером и сјајан је избор за Нетфликс маратон суботом увече.

2. Мртва невеста

Хладна сезона није потпуна без филмова Тима Бартона. Креативни приступ овог режисера чини сваки пројекат интересантним и прикладним за период новембарских киша. Филм има симпатичну љубавну причу.

3. Константин

Хорор-фантазија и теме о анђелима и демонима су прави избор за прелазак у хладне дане. Циничан демонолог који се труди да успостави баланс између раја и пакла, води нас кроз сликовите приказе фантастичних бића и светова, тако да овај филм може заинтригирати свакога. 

4. Сумрак сага

Јесењи класик који је поново популаран. Савремени вампири, тамне шуме и алтернативна музика су неки од омиљених делова љубитеља ове саге. Овај узбудљив и романтичан филм буди носталгију, која нам посебно прија под ћебетом током кишовитих јесењих дана.

5. Сабрина: Језиве пустоловине 

Нетфликсова адаптације ове вољене вештице и хероине из стрипова, је постала нови фаворит за јесен и зиму. Прича је о тинејџ вештици Сабрини која живи са своје две тетке, тражећи баланс између средње школе у малом граду, и магијског света у којем се њена породица налази. 

image