Магазин

Тела "ванземаљаца" приказана у Конгресу у Мексику (ВИДЕО)

Два леша која су данас представљена политичарима у Мексику су наводно тела ванземаљаца, који имају по три прста на шакама и специфичан облик главе, слично као многи ванземаљци који се могу видети у филмовима. Уфолог и новинар Хаим Маусан је тврдио да су тела прави примерци ванземаљских бића и да нису део наше еволуције.
Тела "ванземаљаца" приказана у Конгресу у Мексику (ВИДЕО)© freepik/kjpargeter

Два тела су била приказана у кутијама са стакленим поклопцима у мексичком Конгресу а сматра се да су стари између седамсто и хиљаду и осамсто година. Уфолог Хаим Маусан је објаснио и да су рендгенски снимци показали да једно од тела има мистериозна јаја у себи као и да су ДНК тестови показали да су два мумифицирана тела "очигледна представа нељудских бића", преноси Њујорк Пост.

"Ово нису бића која су пронађена у олупинама НЛО, већ су нађени у рудницима дијатома (алги) и касније су фосилизирани," објаснио је. Додао је да је више од тридесет одсто количине ДНК узорака "непознато", као и да је установљено да се у телима налазе имплантати направљени од ретких метала, попут осмијума.

Током саслушања, Маусан је показивао клипове узорака, као и различите снимке који су служили као наводни докази да НЛО постоје. На догађају је био присутан и извршни директор организације "Americans for Safe Aerospace", Рајан Грејвс, који је раније ове године пред америчким Конгресом о потенцијалној претњи који представљају неидентификовани ваздушни предмети.

Људи који верују у ванземаљце су на друштвеним мрежама поделили да су узбуђени овим открићем и да се радују будућим истраживањима, али многи сумњају у вести, поготово јер је Маусан раније био повезан са сличним открићима која су заправо била погрешна и разоткривена. Једно од примера је случај у коме је пронађемо пет мумија у Перуу пре шест година, за које је Маусан сматрао да су ванземаљци, али је било утврђено да су то ипак била људска деца.

image