Магазин

Посао из снова на пустом острву за 185.000 долара: Постоји неколико услова, пријаве до краја године

Зар не би било дивно да, осим времена проведеног на приватном острву, добијемо и позамашну своту новца на крају боравка? Анонимни милијардер нуди скоро двеста хиљада долара за љубавни пар који ће да проведе дванаест месеци на бајковитом, приватном острву на Карибима, али постоји један услов: овај "бег од реалности" је заправо понуда за посао.
Посао из снова на пустом острву за 185.000 долара: Постоји неколико услова, пријаве до краја године© Canva / SHansche

Према огласу који је објавила агенција за запошљавање "Fairfax and Kensington", од одабраног пара се очекује да ће имати пуно радно време, јер ће им главни задатак бити да промовишу острво на друштвеним мрежама. Двоје одабраних кандидата би требало да снимају свакодневницу на Британским Девичанским острвима, као и бележе напредак и изградњу некретнина, како би острво приказали у што бољем светлу. Након 12 месеци, пар ће добити 185.000 долара, након чега ће се вратити својим животима.

Иако испрва можда делује као најбољи посао на свету, постоји неколико услова које није толико једноставно испунити. Пре свега, потребно је да парови који се пријаве веома добро познају како функционише промоција преко друштвених мрежа.

"Ово је велика инфлуенсерска улога. Власник жели да се нагласи лепота острва, пар ће морати да ухвати сваки део острва и како живот на њему функционише, као и да дода свој лични потпис," објашњава један представник агенције за "Кенеди њуз".

Поред промоције, пар треба да организује различите догађаје за прве посетиоце ове бајковите оазе, тако да ће морати да имају претходно искуство у индустрији луксуза, као што је рад на јахтама или у великим вилама. На крају, разлог зашто власник тражи љубавни пар је тај што обе стране могу развоју бизниса допринети на другачији начин, то јест један партнер ће се побринути за "терен", док ће други да обрати више пажње на "домаћинство". 

За сада су идентитет власника и тачна локација острва још увек мистерија. Запослени пар током годину дана ће добити један повратни лет кући, као и 25 дана годишњег одмора, који могу да искористе на неком од суседних острва. Лични тим милијардера ће прегледати пријаве које ће парови слати у облику ТикТок видео-клипа и план је да се одабрани запослени пошаљу на острво до краја године.

image