Магазин

"За длаку": Принц Вилијам проглашен за најсексепилнијег ћелавог мушкарца на свету

Тилула најсексепилнијег мушкарца на свету принцу Вилијаму је промакла за длаку, у сваком смислу те речи, али ни ова за најсексепилнијег ћелавог мушкарца на свету није тако лоша. Круну је принц од Велса преотео миљенику женских срца Вин Дизелу, који се већ годинама шепури знајући да га даме једноставно обожавају.
"За длаку": Принц Вилијам проглашен за најсексепилнијег ћелавог мушкарца на светуGetty © Rui Viera - WPA Pool

Тек што се завршило гласање за најсексепилнијег мушкарца на свету у коме је 57-годишњи Патрик Демпси однео убедљиву победу, свет је обишла вест да је изабран још један победник, овог пута - међу ћелавим мушкарцима.

Престигавши многе милионере и холивудске звезде без косе, Вилијам, принц од Велса, се нашао на самом врху списка најзгоднијих мушкараца на свету, а за ову ласкаву титулу британски принц би, између осталог, требало да захвали корисницима интернета.

Принц Вилијам иза себе оставио познате ћелаве срцоломце

Узимајући у обзир златни рацио, висину, боју гласа, "дубину џепа", сјај ћеле и број Гугл претрага у комбинацији са појмовима "без мајице" или "го", маркетиншка агенција Рибут је извршила рангирање познатих мушкараца на скали од 1 до 10. Принц Вилијам је однео убедљиву победу са укупним резултатом 9,88 од максималних 10, оставивиши иза себе многе ћелаве срцоломце попут Вин Дизела, Џејсона Стетама и Двејна Џонсона. Чак су и Брус Вилис и Мајк Тајсон  остали далеко иза принца.

Титула најсексипилнијег, Вилијаму промакла "за длаку"

Пре само 10 дана, глумац Патрик Демпси је проглашен за најсексепилнијег мушкарца 2023. године, а ова титула је добрим делом заслужена и због улоге срцеломца у серији "Увод у анатомију", у којој је Демпси био у улози Мекдримија. Појавивши се у преко 250 епиода легендарне серије, Демпси је очарао својом харизмом сваку даму на свету, а готово да нема те девојке која није пожелела да се макар на трен нађе у улози његове партнерке, Меридит Греј.

Демпси је титулу преузео од колеге Криса Еванса, који је проглашен за најсексипилнијег мушкарца на свету 2022. године, а међу финалистима избора који је организовао магазин "Пипл" нашли су се и Мајкл Џордан, Џон Леџенд, Бред Пит, Харисон Форд и Мел Гибсон.

image
VV inauguration
banner