Магазин

Огромна статуа Шакире откривена у њеном родном граду у Колумбији

Огромна бронзана статуа певачице Шакире откривена је у њеном родном граду Баранкиљи, на северу Колумбије, пренели су данас амерички медији.
Огромна статуа Шакире откривена у њеном родном граду у КолумбијиGetty © Niccolo Guasti

Бронзана статуа је висока 6,5 метара и приказује Шакиру у плесном покрету карактеристичном за кореографију у њеном популарном видео споту за песму Hips Don't Lie, преноси Би-Би-Си.

Позната певачица је на свом Инстаграм налогу поделила фотографије својих родитеља испред статуе.


Шакира је, према подацима Гугла, била међу најтраженијим именима на тој мрежи, а пре вести о откривању статуе у Баранкиљи, Шакира је ове године неколико пута доспела у жижу јавности, посебно након објављивања песме о свом бившем партнеру, некадашњем фудбалеру Ђерару Пикеу.

Она се поново нашла у фокусу медијске пажње када је у судском процесу за пореску превару који је против ње покренут у Шпанији осуђена да плати казну од 7,5 милиона евра.
Откривању статуе у уторак су присуствовали Шакирини родитељи Вилијам Мебарак и Нидија Рипол, као и градоначелник Баранкиље.

Натпис у подножју статуе хвали уметницу због њених "бокова који не лажу, јединственог талента и гласа који покреће масе".

image
VV inauguration
banner