Магазин

Како ће који знак ове године обележити Дан заљубљених

Иако за Ваге важи да их највише на свету занима љубав - кога не занима! Тако се Ракови због љубави опијају по кафанама, Девице пишу тајна љубавна писма и фантазирају о забрањеним везама. Стрелчеви пишу најљубавније романе, Јарчеви је чекају ко 'озебло сунце', Водолије ће због љубави све ставити на коцку, а Шкорпиони заратити са целим светом. Близанци ће за пет дана савладати неки страни језик, а Овнови најлакше губе разум. Како хороскопски знакови 'славе' љубав?
Како ће који знак ове године обележити Дан заљубљених© freepik/freepik

Ован још увек има трауме од прошлогодишњег Дана заљубљених на који је 'случајно' заборавио. Јупитер у његовом знаку га спашава ове године. Припремио је кућни биоскоп где ће заједно да гледају пренос уживо лансирања најновијег Фераријевог болида. А као гратис, две карте за трке Формуле у Шпанији на његов рођендан!

Бик ће бити у великом проблему. Сваке године је изненађење које би приредио било боље од претходног. А како је већ пет година у вези на њему је огромна одговорност да не подбаци у очекивањима друге стране. Како му ништа довољно ефектно не пада на памет, схвата да је време да партнеру поклони познанство са својом породицом.

Близанци ће данима уочи овог датума превртати очима на ушећерене срцасте излоге, са коментаром: 'Могли би некога да плате да то уради како ваља...' Слатко ће се смејати на све мимове и вицеве који се тих дана буду појавили на нету. Њих ни најмање не дотиче овај празник сем да баце око на попусте и ту наилазе на мину јер сви попусти су само за парове! У трену их напушта добро расположење али како је њихов владар Меркур већ тада у Водолији, позив пријатеља за журку "Код Рената" (ака. анти Валентино журка) враћа им осмех, а провод је загарантован.

Рак сазнаје да на послу организују корпоративну журку на тај дан. Одриче се одласка да би остао са партнером и на то гледа као на поклон. Како ће Месец тог дана бити у Стрелцу, током вечере ће другој страни саопштити да јој опрашта за све увреде и немарност, а онда ће их побројати хронолошки. Кући одлази са огромним поклоном пресрећан.

Лав ће традиционално отићи у ресторан који му не пада напамет да мења само зато што има нову девојку. Исти конобар, вино, мени - заправо су сценска поставка о којој не мора да брине. Увек му прилазе као омиљеном госту, облећу док траје вечера, а негде пред дезерт прићи ће власник локала и као по договору (којег није да није било) дивити му се и исхвалити га пред девојком.

Девица ће најпре убедити партнера да јој ништа не купује. Не треба јој. А онда ће му на вечери открити у поверењу да је муж њеној колегиници поклонио ауто и то само месец дана након што јој је купио акције у "Хуго Босу" и како овај свет више нема меру...јер ето, она би била сасвим задовољна новим "Диоровим" белим чизмама до чланака. Има и спреман линк ако пожели да види, са кликом за брзу куповину.

Вага Венера, ваш владар, ових дана је у Рибама у аспекту са Нептуном, па ће црно португалско вино бити магични напитак због кога ћете бити заборавни сасвим довољно да вам ово вече и ноћ буду спектакуларни. А ако останете без вина, Месец у Стрелцу поручује да комшије имају пуне залихе па вам неће бити тешко да попијете и њихово.

Шкорпион Одувек маштате о томе да неко због вас закупи цео локал како бисте у њему били сами са својим партнером и уживали у правој интими набијеној либидом. Само ако је још један пар у близини осетићете се загађено као да се купате са непознатима под истим тушем. А ако их је више, неће бити смореније особе од вас а интиме ни у траговима...Тако да је време за ваше "или-или" ултиматуме.

Стрелац ће као и увек пронаћи начин да саботира романтику и да приватни излазак претвори у журку. Није имао времена за куповину поклона, али никакав проблем! Венера и Нептун су у Рибама па пре него што бармен смућка коктел он ће онлајн заказати термин за ДНК анализу пра-порекла за обоје. Истовремено узбуђена и збуњена, друга страна неће бити сигурна како да реагује. Двадесет минута касније ће схватити да је сама док се он изгубио у маси, па ће наручити још пића и до краја вечери се добро напити.

Јарац Букирали сте кућу у дивљини јер желите да под сјајем милијарду звезди које се одатле могу савршено видети, проведете ноћ са партнером. Проблем је настао када нисте успели два сата да заложите ватру. Иако је постојала опција са грејањем на струју, инсистирали сте на камину! Друга страна је до тада постала сморена и мрзовољна, па остатак вечери проводите у свађи. Ујутру ћете се измирити и памтити овај дан као један од најромантичнијих.

Водолија 'Ко нема среће у љубави - има на картама!' стара је изрека и ви ћете је се сетити сада док Венера иде вашим пољем добитака. Након узбудљиве вечери у казину из ког нисте изашли празних руку, прилазите непознатој особи на улици која делује усамљено, решени да јој вечерас преокренете живот.

Рибе за вас је ово још један спектакуларан дан за кревет, а ви сте добри у кревету па вам неће бити тешко! За интимно вече партнер вам је спремио финале серије "Како се извући са убиством" након које ћете ући у расправу са њим, јер један је "Декстер"! Пустиће вас да водите реч док једете ХХХL пицу, а онда вам испричати како би се он отарасио тела када би био у тој ситуацији. Хватаћете белешке које ћете искористити за сценарио и до ујутру маштати о томе да са кратком серијом завршите на Нетфликсу.

image